Hartwerken
Hartwerken

SH-dagen

Samen Hartwerken - vormingsdagen

De SH-dagen ofwel  " Samen Hartwerken "  zijn dagen van inspiratie, intervisie, (creatieve) workshops en/of interessante sprekers en een gezellige ontmoeting tussen collega-animatoren waarbij je specifieke situaties en ideeën kan uitwisselen met elkaar.

Schermafbeelding 2018-06-15 om 21.43.33.png

DATA EN LOCATIE:

GROEP 2
Vrijdag 28 juni 2019 + . maandag 23 september 2019 + . maandag 28 oktober 2019
Telkens van 9 tot 16 uur
Locatie: Lokaal dienstencentrum ‘Mirte’  -  Rollenbaanstraat 10A - 8730 Beernem België

Geen geschikte locatie of data gevonden?
Onderaan deze pagina kan je je inschrijven op een wachtlijst. Indien er voldoende inschrijvingen zijn voor een zelfde locatie wordt deze vorming daar ook georganiseerd.


PROGRAMMA: 

Schermafbeelding 2019-04-02 om 10.54.49.png


Uitleg van de externe workshops

Mopperworkshop:
In deze workshop staan we stil bij wat mopperen (klagen) op de werkvloer met ons doet, waar de oorzaken liggen, hoe we problemen binnen een organisatie kunnen signaleren en hoe we vervolgens wat luchtiger met irritaties en uitdagingen om kunnen gaan.

Dansen met dementie:
Ingeborg van BewogenBewegen.nl leert ons graag hoe je te werk gaat, wat je kan bereiken, het belang van dansen met mensen met dementie, muziekkeuze en waar je moet op letten.

Kanker bij ouderen:
Sarah Hauspie (oncopsychologe in AZ Maria Middelares + in groepspraktijk) en Jasmine Andries (psychologe in ZNA Hoge Beuken afdelingen geriatrie, revalidatie en het palliatief support team ) geven ons graag een woordje uitleg ivm deze ziekte. Het gaat niet enkel over de inhoud van de ziekte maar ook over hoe je praat over dit taboe met onze ouderen (en hun familie) en hoe je hiermee om kan gaan.PRIJS PER PERSOON:
contacteer mij via kim@hartwerken.be

INBEGREPEN IN DE PRIJS:
- alle sessies van Hartwerken
- alle externe workshops en sprekers
- alle onkosten, benodigdheden en materialen voor de workshops
- lunch + water
- koffie thee, water en versnapering tijdens de hele dag
- attest aanwezigheid voor de vorming

 

INSCHRIJVEN KAN VANAF NU !

DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT DUS SNEL INSCHRIJVEN IS AANGERADEN.

Klik HIER om de vorige editie te bekijken

Voor de duidelijkheid:
De SH-dagen zijn gericht op personen die activiteiten aan ouderen geven als beroep.  Personen die niet professioneel animatie geven maar die wel graag willen bijleren over activiteiten bij ouderen, en/of ideeën willen opdoen kunnen terecht bij de lezingen van Hartwerken.