Hartwerken
Hartwerken

interessante producten en diensten

Beleef TV

Een prikkelende, interactieve en verbindende speeltafel.  

Bewoners kunnen spellen spelen, muziek luisteren, reminiscerende foto's bekijken,..
Er is ook een mogelijkheid tot internet indien je computer of een toetsenbord aansluit op de tafel. Dit is niet standaard geïntegreerd vanwege de veiligheid.
Eigen beeldmateriaal is ook mogelijk via deze weg of via usb, en blijft dus ook niet op de tafel staan wanneer u deze unplugged voor de privacy van iedereen.

Door het rijdende onderstel is de tafel verrijdbaar naar alle plaatsen, en ook het scherm is kantelbaar zodat u het als een soort presentatiescherm kan gebruiken.

Als de bewoners rond de tafel zitten kunnen alle foto's gedraaid en vergroot worden zodat iedereen, op gelijk welke plaats aan tafel, een goed zicht heeft.

Wat doet beleefTV:
- prikkelt met behulp van reminiscentie
- traint fijne motoriek
- zorgt voor plezier
- stimuleert sociale contacten
- uitdagen door verschillende niveau's

Voordeel:
Er is een samenwerking met het Huis van Alijn.  Het reminiscerende museum in Gent dat helaas niet echt rolstoelvriendelijk is. De BeleefTV heeft alle voorwerpen uit het museum digitaal staan in de app op het scherm zodat alle oude voorwerpen vanuit het WZC kunnen besproken worden.

Er is ook een samenwerking met ons, Hartwerken.  De app waarmee je digitale kleurplaten kan inkleuren met je vingers bevat nu ook onze reminiscerende tekeningen zoals de oude koffiemolen, grammofoon, Leuvense stoof,..

Prijs:
Varieert tussen 6000 en 10000 euro.
Geen budget? zij helpen met crowdfunding.
Gratis demo beschikbaar.

De pakketten met spelletjes zijn zelf te kiezen, en per kwartaal krijg je een update.

Schermafbeelding 2018-04-25 om 12.58.27.png