Hartwerken
Hartwerken

Blog

Hartwerken

Grote inspiratiedag zinvolle dagbesteding - Optimum C

Een tijdje geleden deed Optimum C een oproep aan verschillende woon-zorgcentra om activiteiten in te sturen, deze gingen dan besproken worden door een panel en gebundeld worden in een waaier vol inspiratie voor animatoren.

Hartwerken werd gevraagd om mee in het panel te zitten en dit project te ondersteunen samen met Optimum c zelf, het Expertise Centrum voor Dementie Vlaanderen, Okra en het Forum Palliatieve zorg.

Als afsluiter stond ook ik dus op het grote event in Kasteel Ter Ham in Steenokkerzeel op 7 juni 2018 om de bundel officieel voor te stellen en om de hele dag workshops te geven, net als een heleboel andere organisaties.

Ik vond het ont-zettend fijn om zoveel nieuwe mensen te leren kennen, zowel zij die daar ook stonden om hun product voor te stellen als de mensen die mijn workshops kwamen volgen/met mij een praatje kwamen maken!

Bedankt allemaal voor deze mooie dag, en ik hoop van harte dat ik jullie heb kunnen inspireren!

2018-06-07 22.17.33.jpg
2018-06-07 22.13.48.png
IMG_3668.jpg
2018-06-07 22.00.07.jpg
kim opdecamComment