Hartwerken
Hartwerken

Blog

Hartwerken

Animatievoorbejaarden.be heet nu Hartwerken.be

Hoi allemaal!

Animatievoorbejaarden.be doet het al een hele tijd erg goed, daarom wilde ik de website graag in een nieuw jasje steken maar de overgang maken naar een nieuwe naam is niet makkelijk.  Toch begon ik mij meer en meer te ergeren aan de naam.. de term 'bejaarden' is namelijk allang niet meer gebruikelijk en aanvaard, dus vond ik het toch hoog tijd om hier iets aan te doen.

Bij deze koos ik voor -Hartwerken-  vanaf nu vinden jullie de website dus terug onder de url: www.hartwerken.be
Ik hoop dat jullie zowel de site als de naam mooi en praktisch vinden en er nog meer aan hebben dan vroeger!

De site is nog niet helemaal volledig, er wordt nog volop hard aan gewerkt, maar beetje bij beetje zullen jullie alle puzzelstukken in elkaar zien vallen.
 

Wat is er nieuw?

Het overzicht van activiteiten blijft hetzelfde, wat wel nieuw is zijn de tags onder de titel zodat je snel weet waarover de activiteit gaat.  Ook is er nu een zoekfunctie aanwezig en de mogelijkheid om onderaan opmerkingen en tips te schrijven.

Verder breiden we de website beetje bij beetje uit met een vacaturebank specifiek voor woon - en zorgcentra, blogs met interessante weetjes en producten, een lijst met te boeken optredens, je kan Hartwerken boeken om voor bepaalde doelgroepen een training te geven over activiteiten bij ouderen, én zijn we nu ook beschikbaar via social media (facebook, twitter en instagram)

 

Laat gerust hieronder weten wat jullie van Hartwerken vinden, ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Creatieve groetjes,
Kim

kim opdecamComment